Meistä


Loop 4 on Suomessa toimiva kehitys- ja suunnittelutiimi, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille kustannustehokkaimmat IT-ratkaisut. Valikoimassamme on ohjelmistonkehitys- ja IT-palveluita sekä projektikonsultointia ja -hallintaa. Toimimme sekä avaimet käteen -periaattella että tuntilaskutuspohjaisesti. Emme koskaan kehota asiakkaita rakentamaan sellaista, mitä he eivät tarvitse. On kyse sitten vaativan verkkopohjaisen SaaS-sovelluksen kehittämisestä tai huipputeknisien verkkosivuston suunnittelusta, jätä haaste tiimillemme ja toimitamme ratkasisun, joka takaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen.

Päätavoitteenamme on auttaa asiakkaita rakentamaan merkityksellisiä IT- ratkaisuja.

Guido Kohl

Guido Kohl
Loop4:n toimitusjohtaja

Miksi Loop4?


Meillä viihdytään, Loop4 ei ole läpikulkupaikka. Arvostamme asiantuntijoitamme ja he arvostavat Loop4:n vahvaa tiimiä ja luottamuksen ilmapiiriä. Hyvä työfiilis peilautuu tuloksissa myös asiakkaillemme.

Tunnemme verkko- ja mobiilisovellusten ja erityisesti kaupallisten tuotteiden kehittämisen keinot ja kriittiset paikat.
Yrityksemme on ollut mukana yli 20 kaupallisen tuotteen kehittämisessä. Asiakastoimeksiantojen rinnalla olemme kehittäneet oman Loop4-sovelluksen, joka tekee yhteisten tapaamisaikojen löytämisestä ennennäkemättömän helppoa.

Customer-centric

Asiakaskeskeinen

Meidän tiimillämme on jatkuva pyrkimys erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen. Sujuva käyttökokemus on keskeistä kaikessa mitä teemme Loop4:lla.

Business-driven

Liiketoimintavetoinen

Mielestämme teknologia on mahdollistaja yrityksellesi. Tähtäämmekin toimittamaan juuri tarkoitukseen sopivia ratkaisuja .

Cost-effective

Kustannustehokas

Me toimitamme yrityksellesi tarvittavan kilpailukykyiseen hintaan. Emmekä koskaan ehdota enempää kuin sen, mitä on vaadittu.

Qualified Experts

Ammattitaitoisia asiantuntijoita

Meidän kokeneet IT- asiantuntijamme Suomesta tietävät, miten muuttaa hyvät ideat ja konseptit vielä paremmiksi ratkaisuiksi.

Resource Availability

Resurssien saatavuus

Me vastaamme nopeasti asiakkaitemme pyyntöihin. Resurssivalikoimamme antaa meille mahdollisuuden aloittaa projektisi heti.

Flexible

Joustava

Pyrimme aina sopeutumaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin, olipa kyse sitten aloittavasta tai vakiintuneesta yrityksestä.

Olemme tehneet jo useampia vuosia yhteistyötä Loop4:n kanssa ja olemme erittäin tyytyväisiä menestyksestä, jonka Apprix Builder- palvelu meille toi Loop4:n ansiosta!

Jesse Jokinen

Jesse Jokinen
Apprixin toimitusjohtaja

Ota meihin yhteyttä

Soita: +358 40 1825 040